De herfstvakantie vieren op een vakantiepark in Limburg

De zomer is officieel voorbij! De eerste periode van school is ook voorbij. Gelukkig staat de herfstvakantie weer voor de deur! Even bijkomen van de eerste drukke periode. Heel het land baadt weer in geel, rood en oranje licht. Soms laat het zonnetje zich nog lekker zien. Waarom zou u de herfstvakantie dan in het buitenland doorbrengen? Blijf lekker in Nederland! Voor een heerlijke vakantie in eigen land verwijzen wij u door naar een vakantiepark in Limburg. U gaat dan natuurlijk naar Recreatiepark de Leistert! Hier zijn heel erg veel faciliteiten om een geweldige vakantie te beleven om nooit meer te vergeten. 

Genieten, genieten, genieten!

Op dit park verveelt u zich geen moment, sterker nog: het is haast onmogelijk! U kunt hier heerlijk sporten, spelletjes spelen of zwemmen in het subtropische zwemparadijs. Wilt u lekker de omgeving gaan verkennen? Dan heeft u ook de tijd van uw leven. Ga bijvoorbeeld naar GaiaZoo of naar Toverland. Ook kunt u een dagje naar Maastricht of gaan wandelen/zwemmen/roeien in één van de natuurparken.

Reserveer online

Wilt u een reservering maken? Ga dan naar de website van Recreatiepark de Leistert. Wij wensen u een heerlijke vakantie toe waar u lekker kunt genieten en tot rust kan komen!