Een kassa huren?

Wilt u graag een kassa leasen of een kassa huren. Dan helpt Janssen kassasystemen u graag verder. Bij Janssen Kassasystemen kunt u terecht voor de volledige huur of lease van een kassa, daarbij krijgt u een uitermate goede serviceverlening. Wanneer u least scheelt dit een startinvestering. Zo kan de kassa direct gaan rinkelen! De huur van een kassa of het leasen van een kassa werkt namelijk kostenbesparend. Digitalisering van een organisatie werkt namelijk een stuk efficiënter. Zo heeft u minder kosten en kunt u dit weer aan iets anders besteden! 

De opties

U heeft bij dit bedrijf verschillende opties voor de huur of het leasen van een kassa. Dit bedrijf kiest samen met u de meest geschikte vorm voor uw onderneming. Ook wordt er gekeken naar de meest gunstige voorwaarden voor uw bedrijf. U wordt van harte geadviseerd over de meest geschikte huuroplossing. Tijdens de duur van het contract wordt de huurtermijn niet aangepast. Dit zorgt voor duidelijkheid over de jaarlijkse kosten die u heeft. Ook zult u nooit last hebben van onverwachtse reparatiekosten. Geen onaangename verassingen dus. Als het systeem niet goed functioneert betaalt Janssens kassasystemen de reparatiekosten.

De website voor informatie over kassa software

Wilt u meer weten of het huren of leasen van een kassa? Of wilt u bijvoorbeeld meer weten over kassa software? Dan gaat u naar de website.