Een relatie weekend iets voor u en uw partner?

Elk mens heeft liefde nodig. Niet alleen van familie en vrienden, maar ook een directe partner is belangrijk. Het is echter helaas zo dat zodra wij een relatie hebben het niet automatisch betekent dat deze liefde goed verloopt. Als u momenteel in een relatie zit die niet goed loopt, is het een goed idee om hier iets aan te doen. Het is namelijk goed om eraan te werken, want wie weet is uw relatie zo weer de oude. Ga naar een relatie weekend!

Over het relatie weekend

Als u op relatie weekend gaat betekent dit dat u 3 dagen lang in een hotel zal verblijven. Dit hotel is luxe, zodat u zich alleen maar hoeft te focussen op de therapieën en u in het hotel heerlijk kunt ontspannen. U krijgt elke dag therapie van een mannelijke en vrouwelijk relatietherapeut. U krijgt allerlei gesprekken, opdrachten en activiteiten die zullen bijdragen aan het verbeteren van uw relatie. Er moet hier antwoord komen op allerlei vragen, zoals wat uw relatie momenteel is, wat uw verlangens zijn en hoe de communicatie verloopt.

Meer weten?

Alles over het weekend intensieve relatietherapie vindt u op de website. U kunt hier ook direct een weekendje boeken of eerst contact opnemen om antwoord te krijgen op uw vragen.