Een smoothie bar huren bij professional

Bij Smoothiebar Nederland kunt u een smoothie bar huren. Met de smoothie bars van Smoothiebar Nederland wordt elk evenement een feestje! Hier krijgt u de lekkerst een de meest gezonde smoothies. Uw gasten krijgen daardoor een echte energybooster. De bars zijn geschikt voor iedere gewenste locatie, het maakt niet uit of u een festival, een beurs of een congres organiseert. Ook is het erg praktisch om een smoothie bar te huren bij Smoothiebar Nederland. Dit bedrijf is een all-inclusive leverancier. U hoeft enkel een plek te reserveren, de rest wordt voor u geregeld. 

Wat komt er allemaal bij kijken?

Bij het huren van een smoothie bar van Smoothiebar Nederland komt een hoop kijken. Deze firma regelt alles voor u. U hoeft Smoothiebar Nederland enkel en alleen een stroompunt en een plek te regelen voor de bar. De op- en afbouw, de transport en de voorbereidingen worden voor u geregeld. De smoothiebars zijn heel erg luxe en zijn voorzien van led-verlichting. De smoothiemedewerkers zijn attent en pro-actief. De menukaarten kunnen gepersonaliseerd worden met uw logo.

Wilt u een offerte?

Wilt u graag een offerte? Dan kunt u terecht op de website van Smoothiebar Nederland. U kunt ook contact opnemen voor vragen / informatie.