Feestzaal huren in Rotterdam?

Een feestzaal huren in Rotterdam doet u natuurlijk bij The Boathouse Kralingen! Dit is een heel nieuw gebouw met een moderne look and feel. Het gebouw is geheel van glas en heeft een uitzicht op de Kralingse Plas en het Kralingse Bos. U kunt deze locatie zowel gebruiken voor zakelijke- of familiefeesten. Hier kunnen maximaal 450 mensen geherbergd worden! Dus u kunt het groots aan gaan pakken als u dat wilt. Bent u benieuwd naar meer informatie over The Boathouse Kralingen? Die geven we graag in dit blog, dus lees zeker even verder!

De ruimte indeling

The Boathouse Kralingen heeft drie verdieping. In totaal beslaat het 600 vierkante meter. Het pand is op elke verdieping voorzien van glas en daardoor kunt u werkelijk overal genieten van het prachtige uitzicht op de Kralingse Plas en het Kralingse Bos. De ruimtes in dit pand kunnen goed en simpel in delen gebruikt worden. Heeft u wensen betreffende de indeling, het licht of de catering? Dan kunt u de mogelijkheden bespreken met The Boathouse Kralingen.

Meer informatie op de website

Wanneer u graag meer wilt lezen over The Boathouse Kralingen verwijzen wij u graag door naar hun website. Heeft u een vraag? Schroom dan niet om contact op te nemen