Gedicht maken

Gedichten, ze zijn er in allerlei soorten en maten. Lange gedichten en korte gedichten, liefdesgedichten en Sinterklaasgedichten. In Nederland kennen wij de traditie om bijvoorbeeld met Kerst en Sinterklaas een gedicht te schrijven voor de ander. Ben jij op zoek naar inspiratie voor een nieuw gedicht en weet je niet zo goed waar je deze kunt vinden? Stop dan met zoeken en kijk eens op Gedichten.net.

Gedichten.net

Op Gedichten.net vindt u de meest uiteenlopende gedichten. Er zijn hier vele categorie├źn met veel verschillende gedichten. Voor iedere gelegenheid is er wel een gedicht: liefdesgedichten, SMS gedichten, Christelijke gedichten, Kerstgedichten enzovoort. Deze kan je doorlezen, maar hier kan je ook je inspiratie uit op doen voor je eigen gedicht. Wanneer je niet zo goed bent in dichten is het fijn om een website te hebben waar je zoveel gedichten vindt.

Zelf gedichten insturen

Gedichten.net kan natuurlijk niet bestaan zonder al die gedichten. Dus kan jij goed dichten? Stuur dan jouw zelfgeschreven gedichten in op Gedichten.net. Hiermee maak je direct kans op een prijs, want wordt jouw gedicht in een bepaalde periode als beste beoordeeld dan val jij in de prijzen. Kijk snel op Gedichten.net voor de voorwaarden en stuur vandaag nog jouw gedicht in.