Goede vriezer voor uw vlees en vis

In een restaurant of hotel is het van groot belang dat het eten op de juiste temperatuur geserveerd wordt, maar ook het bewaren van voedsel moet zorgvuldig gebeuren. Door het voedsel in te vriezen wordt het houdbaarheidsproces van voedsel als het ware even stopgezet en zo kunt u uw producten veel langer bewaren. En in een keten waar veel voedsel in omgaat is dat van groot belang. Bent u op zoek naar een oplossing om grote hoeveelheden vlees en vis in te vriezen? Dan is de plate freezer van Unifreezing precies wat u zoekt.

 

Unifreezing

Bij Unifreezing kunt u terecht voor vriezers van zeer hoge kwaliteit voor professioneel gebruik. Daarnaast hebben deze vriezers een zeer hoge waarde voor hygiëne en zijn gemaakt van roestvrij staal waardoor de vriezer lang goed zal blijven. Natuurlijk heeft iedereen weer andere eisen aan een vriezer en daar heeft Unifreezing ook verschillende soorten vriezers in hun assortiment. Zo zit er altijd voor iedereen wel iets bij dat geschikt is.

 

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over Unifreezing of over de verschillende vriezers die zij aanbieden? Klik hier dan voor de website. Heeft u nog vragen over een bepaalde vriezer of twijfelt u juist over de meest geschikte vriezer? Neemt u dan gerust contact met hen op.