House festivals in Amsterdam

Met de zomer voor de deur staan ook de festivals weer voor de deur. Even met de voetjes van de vloer en lekker genieten in de buitenlucht, in de zon met je vrienden en knettergoede muziek! Ben jij een groot liefhebber van house festivals? Dan heeft Festival Overzicht Amsterdam een handige agenda voor je! Op onze website kun je in een snel overzicht de leukste house festivals bekijken. Praktisch en efficiënt! Ben je benieuwd naar wat wij precies voor je kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

Over ons

In Amsterdam alleen al zijn er ruim 300 festivals in de zomer. Hoe weet je in hemelsnaam welke de moeite waard is om te bezoeken, wat de prijzen zijn, de websites en wanneer het evenement is? Op onze website kun je het allemaal terugvinden. Wanneer je ons volgt op Facebook en Instagram ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

Alle informatie online te vinden

Wil je meer informatie over de house festivals? Ga dan naar onze website. Heb je nog een vraag en / of een opmerking voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd graag verder en voorzien u van harte van de informatie die u nodig heeft.