Huur een detective bij bedrijfsfraude in

Heeft u het idee dat er iets niet helemaal klopt in uw bedrijf? Bijvoorbeeld de cijfers van de voorraden, de hoeveelheid geld in de kas, een werknemer die erg vaak afwezig is of een concurrerend bedrijf wat u na doet? Dan kan er sprake zijn van fraude, diefstal of het doorspelen van vertrouwelijke informatie. Het kan zijn dat één van uw werknemers niet te vertrouwen is. Om erachter te komen of er werkelijk iets aan de hand is, is het inhuren van een detective bij bedrijfsfraude een goed idee.

Bij Rebuss

Het inhuren van een detective doet u bij Rebuss. U kunt via de website een anoniem bericht achter laten en vervolgens wordt er contact opgenomen met iemand om ervoor te zorgen dat er onderzoek gedaan gaat worden. U krijgt dus de hulp van een professional om uw bedrijf en werknemers goed te onderzoeken zodat u snel zekerheid heeft over deze situatie. U krijgt dit alleen snel en duidelijk in een uitgebreid onderbouwd rapport. U wordt bij het onderzoek betrokken en er wordt altijd rekening gehouden met uw emoties.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Rebuss en haar diensten als privé detective? Ga dan naar de website voor alle informatie. U vindt hier ook contactgegevens voor vragen en afspraken.