Instrumenten voor voedselveiligheid

Voor het waarborgen van voedselveiligheid zijn de juiste instrumenten nodig. Zo is een voedselthermometer nodig wanneer u er zeker van wilt zijn dat u het eten op de juiste temperatuur serveert. Een ander handig hulpmiddel is een penetrometer. Een penetrometer is onmisbaar bij het bepalen van de rijpheid van fruit. Deze meter is verkrijgbaar geschikt voor hard fruit en zacht fruit en helpt u met het bepalen van de juiste tijd om het fruit te oogsten. Dus wilt u ook uw fruit pas oogsten wanneer het echt rijp is? Doe dat dan niet zonder een penetrometer.

 

Waar te koop?

Het is wel belangrijk dat u de juiste instrumenten heeft en instrumenten die van goede kwaliteit zijn. Daarvoor kunt u uw voedselinstrumenten het beste kopen bij Gullimex. Gullimex is een professional als het aankomt op instrumenten voor de voedselveiligheid. Dus niet alleen wanneer u op zoek bent naar een penetrometer kunt u terecht bij Gullimex, maar ook wanneer u bijvoorbeeld een voedselthermometer of refractometer nodig heeft.

 

Online bestellen

De diverse instrumenten kunt u bij Gullimex heel makkelijk online bestellen. U ziet daar direct hoe lang het duurt voordat u het product in huis heeft. De refractometer bijvoorbeeld is bij Gullimex op voorraad en heeft u dus binnen twee werkdagen in huis.