Kies voor groendak als dakcoating

Bij het bouwen van een huis of bedrijfpand wordt er altijd een stukje natuur weggenomen. Het is echter mogelijk om een klein stukje natuur terug te geven. U kunt namelijk kiezen voor een groendak als dakcoating. Deze dakcoating kan gerealiseerd worden door het bedrijf Protect PBM. Dit bedrijf is gespecialiseerd in daken en valbeveiliging en kan daarom uw dak precies zo maken als u wilt. Wilt u ook een groendak?

Over een groendak

Een groendak is het teruggeven van een stukje natuur die is afgenomen bij de bouw van een pand. Het dak zal bedekt worden met gras en planten. Het gevolg hiervan is dat er veel ecologische voordelen ontstaan. Bijvoorbeeld een behaaglijk binnenklimaat, extra zuurstof, regulatie van luchtvochtigheid en een fijnstofbinding. Door het groene dag zal het dak ook langer goed blijven en zal het pand zeer goed geïsoleerd zijn. Bovendien kan het regenwater opslaan. Dat zijn bijna eindeloos veel voordelen die u krijgt. Kies voor het milieu en kies daarom voor een groendak als coating van Protect PBM.

Meer weten?

Kijk op de website van Protect PBM voor meer informatie over deze dakcoating en alle andere mogelijkheden wat betreft daken en andere diensten die zij uit kunnen voeren. Via de contactgegevens kunt u vragen stellen of afspraken maken.