Koop uw Blackstone damesschoenen bij Stoute Schoenen

Blackstone bestaat sinds 1992. Ze zijn begonnen als een merk dat gespecialiseerd was in werkschoenen. Maar inmiddels heeft Blackstone zich ontwikkelt als een modieus merk met echt een duidelijke merkidentiteit. Blackstone vindt dat je met de huidige collectie Blackstone damesschoenen écht een statement maakt. Daarnaast waarschuwen ze je: als je eenmaal een paar Blackstone schoenen aan je voeten hebt, wil je echt niets anders meer. Het feit dat de schoen erg comfortable is, uit luxe leersoorten bestaan en prachtig ontworpen is, maakt dat het een echte musthave is. Ga daarom snel naar de website van Stoute Schoenen en bestel uw Blackstone damesschoenen. 

Over Stoute Schoenen

Stoute Schoenen is een webwinkel voor ‘stoute’ schoenen. Naast de webwinkel heeft Stoute Schoenen ook een aantal fysieke winkels. Ze hebben welgeteld drie winkels, waarvan er twee in Weesp gevestigd zijn en een in Hilversum. Als slogan heeft Stoute Schoenen ‘niet voor iedereen!’, waarmee ze doelen op het feit dat ze onderscheidend zijn en niet ‘mainstream’. Stoute Schoenen heeft schoenen voor zowel dames als heren en jongens en meisjes. Voor het hele gezin dus! Daarnaast verkoopt Stoute Schoenen ook erg veel verschillende soorten merken, van aQa tot Zoo en van bekende tot minderbekende merken.

Meer informatie

Wilt u meer weten over Stoute Schoenen? Of wilt u graag Blackstone meisjes kinderschoenen bestellen? Neem dan gauw een kijkje op de website.