Laat uw webwinkel maken door Best4u Group

“Een webwinkel laten maken is de trend!” volgens Best4u Group. Online aankopen doen gebeurt namelijk steeds vaker. In 2012 hebben 10,8 miljoen (!) Nederlanders iets in een webwinkel gekocht. Van dit feit kunt u profiteren! En Best4u Group helpt u om uw wensen om te zetten naar een concrete webwinkel die u vervolgens zelf kunt beheren. Best4u Group heeft meerdere systemen, zodat kleinere webwinkels ook van betaalbare oplossingen kunnen worden voorzien.┬á

Over Best4u Group

Het hoofdkantoor van Best4u is gevestigd in Zutphen. Daarnaast heeft Best4u ook een vestiging in Eindhoven. Ook voorziet Best4u het Belgische KMO in online oplossingen vanuit de vestigingen in Antwerpen, Kortrijk en Gent. Best4u Group voorziet bedrijven al jarenlang van online oplossingen. Zij slaan een brug tussen ingewikkelde technieken en een succesvol online eindproduct middels sensationele service en support. Als u samenwerkt met Best4u kunt u rekenen op een team dat elke dag, zelfs buiten kantoortijden, snel te bereiken is. Een team dat kennis deelt over belangrijke trends en ontwikkelingen en een team dat de veiligheid van uw website, webshop en e-mail waarborgt.

Meer informatie

Wilt u wel een Magento Webshop of een webwinkel laten maken? Neem dan eens een kijkje op de website van Best4u Group voor meer informatie.