Lijkt u het wat om te flyboarden in Amsterdam?

Wilt u binnenkort iets leuks ga doen met uw partner, vrienden of familie? En leek het u leuk om te kiezen voor iets avontuurlijks en actiefs? Dan heb ik een goed idee voor u. U kunt namelijk in Amsterdam langs gaan bij de Flyboardschool. Dit is een plek waar u samen met familie of vrienden kunt flyboarden voor een mooie prijs en altijd met instructie van professionals. Lijkt u het wat om te flyboarden in Amsterdam?

Flyboarden

Als u nog nooit van flyboarden heeft gehoord zal ik even in het kort uitleggen wat het is. Bij flyboarden staat u op een board. Dit board spuit met een enorme kracht water naar beneden op het water. Omdat er zoveel kracht in deze stralen zit wordt u omhoog geduwd waardoor u als het ware vliegt boven het water. Met dit board kunt u alle kanten op bewegen en zelfs salto’s maken. Een echte sportieve, actieve en avontuurlijke activiteit is. Durven jouw vrienden en familieleden dit aan?

Interesse?

Wilt u meer weten over hoe het flyboarden werkt, hoeveel het kost en waar de flyboardschool zit? Ga dan naar de website voor alle informatie en neem direct contact op zodat u vragen kunt stellen of afspraken kunt maken.