Luxe kamperen op camping met privé sanitair

Bent u op zoek naar een camping die van alle gemakken is voorzien? Een camping met echte luxe zoals u die thuis ook ervaart? Zoek dan niet verder! Uw zoektocht stopt namelijk bij Recreatiepark de Leistert. Zij beschikken over een camping met privé sanitair. Dat vreselijke beeld van wandelen over de camping in uw badjas met uw wc-rol en tandenborstel onder de arm kunt u snel van uw netvlies vegen. Hier heeft u alle gemakken gewoon bij uw slaapplek. U kunt hier gewoon lekker naast uw tent of caravan douchen, naar het toilet en zelfs de vaatwasser gebruiken. De unit is altijd verwarmd door de design-radiatoren. Als dat geen kamperen in luxe is..!

Super luxe

Deze kampeerplekken met eigen sanitair zijn het meest luxe op het hele park. U heeft ruim 130 vierkante meter geheel tot uw eigen beschikking. Alle plaatsen zijn voorzien van een CAI-aansluiting. Ook beschikken al deze plaatsen over een eigen wateraanvoer en over een eigen water afvoer en over maar liefst 16 Ampère elektra.

Bekijk het online

U kunt op de website van Recreatiepark de Leistert direct uw plekje boeken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op met het park. U wordt van harte verder geholpen.