Luxe tent huren

 

Twijfelt u nog of u deze zomer wilt gaan kamperen? Overweegt u om dit jaar eens te kiezen voor het huren van een huisje? Dan hebben wij de oplossing. Bij Villatent heeft u namelijk de mogelijkheid om deze twee opties te combineren. Zoals de naam al doet vermoeden kunt u bij hen terecht voor het huren van een Villatent. Dit is een compleet ingerichte en luxe tent. Op deze manier staat u toch op de camping, maar kunt u genieten van de luxe van een huisje.

 

Campings

De ingerichte tenten van Villatent staan op verschillende campings in Europa. Dit zijn voornamelijk kleinschalige familiecamping met luxe faciliteiten en ruime plaatsen. Hier kunt u zich met het hele gezin vermaken en kunt u allemaal genieten van een heerlijke vakantie. Op de website van Villatent kunt u zien hoe deze safaritenten zijn ingericht en waarvan ze voorzien zijn. De tenten zijn allemaal op dezelfde manier ingericht en geschikt voor maximaal 5 personen. In overleg is het eventueel mogelijk om er nog een kleine tent naast te plaatsen.

 

Reserveren

Dus wilt u deze zomer graag een ingerichte tent huren? Neemt u dan snel eens een kijkje op de website van Villatent. Kies de camping naar keuze en reserveer uw plekje vandaag nog.