Masterclass crisiscommunicatie bij Bijl PR

Een crisis, bijna iedere organisatie heeft er wel eens mee te maken. Maar wat, hoe en naar wie kun je dan het beste communiceren? Waar hebben de klanten behoefte aan? Hoe ga je, in het geval van een crisis, met de media om? Allemaal vragen die samenhangen met crisiscommunicatie. En laat dat nou net een van de vele diensten van Bijl PR zijn. Snel alle ‘ins and outs’ van het vak leren? Volg een training of masterclass!

Training crisiscommunicatie

Tijdens een training of masterclass crisiscommunicatie leer je binnen een korte tijd alle ins en outs over crisiscommunicatie en hoe het beste te handelen in het geval van een crisis. De cursisten leren tijdens zo’n training alle kneepjes van het vak: van de strategie tot de praktische woordvoering voor een camera. Maar Bijl PR doet meer op dit gebied. Er worden namelijk regelmatig ‘awareness trainingen’ gegeven, waar grote groepen bewust worden gemaakt van de impact van media. De vraag ‘hoe ga je, in tijden van crisis, met de media om?’ komt dan aandachtig aan bod. Bijl PR biedt crisiscommunicatie én reputatiemanagement voor een vaste lage maandprijs aan.

Meer weten?

Bijl PR heeft naast crisiscommunicatie ook nog vele andere diensten, zoals overheidscommunicatie en zorgcommunicatie. Meer informatie hierover is te vinden op de website van Bijl PR.