Medisch toetsenbord van Man & Machine

Eén van de belangrijkste dingen bij het werk in een ziekenhuis is hygiëne. Dat is dan ook één van de redenen dat er in een ziekenhuis niet gewerkt wordt met gewone toetsenborden. 70% van de bacteriën wordt overgedragen via de handen en daarom is het van belang dat er speciale hoezen over het toetsenbord worden geplaatst. Hierdoor blijft het toetsenbord vrij van bacteriën en is het makkelijk schoon te houden. Voor zo’n medisch toetsenbord bent u bij Centenna aan het juiste adres.

 

Man en Machine

Man en Machine is het merk dat bekend is om haar medische en industriële toetsenborden. Het is namelijk niet alleen in een ziekenhuis van belang dat er hygiënisch wordt gewerkt, maar ook in bijvoorbeeld een tandartspraktijk. Man & Machine ontwikkelt niet alleen desinfecteerbare toetsenborden, maar ook robuuste toetsenborden die bijvoorbeeld tegen olie en water kunnen. Voor welke toepassing u ook een toetsenbord zoekt, u vindt het bij Centenna.

 

Centenna

Wilt u graag meer weten over Centenna en over de producten die u bij hen kunt bestellen? Neemt u dan eens een kijkje op de website. Daar kunt u ook terecht voor het bekijken van het gehele assortiment en ook voor het bestellen van bijvoorbeeld een Neovo Monitor.