Mee doen aan een gedichtenwedstrijd

Hou jij heel erg van dichten en heb jij thuis dan ook ontzettend veel zelfgeschreven gedichten liggen over de meest uiteenlopende onderwerpen? Dan kan je deze insturen voor de website Gedichten.net. Gedichten.net is een website waar mensen terecht kunnen voor het lezen van gedicht uit heel veel verschillende categorieën. Liefdesgedichten, religieuze gedichten, of gedichten voor de feestdagen. Dit allemaal is te vinden op Gedichten.net.

 

Waarom gedichten insturen

Aan het insturen van je gedichten zitten ook nog voordelen. Zo is er op Gedichten.net namelijk een gedichtenwedstrijd. Door mee te doen aan deze wedstrijd maak je kans op fantastische prijzen en daar hoef je niet meer voor te doen dan het insturen van je gedicht. Bezoekers van de website kunnen jouw gedicht beoordelen en wanneer jouw gedicht in een bepaalde periode het beste beoordeeld wordt, maak jij al kans op deze prijzen. Daarnaast is het natuurlijk fijn om mensen die niet zo goed kunnen dichten te helpen en te inspireren met jouw geschreven gedichten.

 

Meer weten?

Wil je graag meer weten over de gedichtenwedstrijd of wil je misschien kijken wat voor gedichten er zoal op Gedichten.net te vinden zijn? Neem dan eens een kijkje op de website. Hier kun je de gedichten lezen en heb je ook de mogelijkheid om je gedichten in te sturen en mee te doen aan de wedstrijd.