Mooi bungalowpark met subtropisch zwemparadijs

Sommige mensen leven ervoor; heerlijk vakantie vieren. Niet zo gek ook. Anno 2017 is iedereen zijn of haar leven maar druk, druk, druk. Werk hier, gezin daar, sociale contacten, het huishouden draaiende houden en wellicht nog sporten tussendoor. Soms hebben we even behoefte een rust en ontspanning; een vakantie is daarvoor de ideale gelegenheid! Tijdens een vakantie kunt u weer helemaal opladen. Op Recreatiepark de Leistert vindt u een bungalowpark met subtropisch zwemparadijs. Als dat geen ontspannen vakantie wordt, dan weten wij het ook niet meer! Meer informatie is te lezen in dit blog of op de website van Recreatiepark de Leistert. 

Een geweldig zwemparadijs

Het subtropisch zwemparadijs is een plek waar je maar niet uitgespeeld raakt. Hier vindt u meerdere baden en glijbanen, je plonst zo het water in. U kunt ook heerlijk ontspannen meedrijven in een stroomversnelling. Tot slot kunt u de dag afsluiten in één van de bubbelbaden. Als kleintje kan je terecht in het kinderbad, deze beschikken over waterpompjes en een glijbaan. Puur waterplezier dus! Uren genieten, spelen en lekker zwemmen!

Lees meer online

Meer informatie is er te vinden op de website van Recreatiepark de Leistert. Wilt u boeken? Wees er dan snel bij! Want vol = vol.