Mooi recreatiepark in Limburg gezocht?

Wilt u er lekker tussenuit met uw vrienden, met het hele gezin of met uw familie? Om even heerlijk tot rust te komen in een mooie omgeving? Optimaal genieten!? Dan verwijzen wij u graag door naar een heel mooi recreatiepark in Limburg genaamd Reccreatiepark de Leistert. Hier vindt u de ideale plek voor gezinnen met kinderen. Op dit park treft u een enorm aanbod aan, aan faciliteiten op een mooie verblijfsaccommodatie. Dit maakt uw vakantie helemaal compleet! Hier is vervelen haast geen optie, sterker nog; het is vrijwel onmogelijk! Door al het moois wat er te doen en te beleven is, zowel op het park als daarbuiten, wordt het een vakantie om nooit meer te vergeten. En dat gewoon in eigen land!

Prachtige omgeving

Gelegen in een schitterende groene omgeving, tussen de steden Roermond; Venlo en Weert vindt u op dit par een enorm aanbod aan faciliteiten voor zowel jong als oud! U kunt u zichzelf hier vermaken bij zowel mooi als minder mooi weer. U vindt hier een subtropisch zwembad, een buitengolfslagbad, een roei en een speelvijver mét dagstrand.

Meer informatie online

Wilt u meer informatie over Recreatiepark de Leistert? Lees gerust verder op hun website. U kunt ook altijd contact opnemen.