Nieuwe accu nodig?

Bent u op zoek naar een accu? Bijvoorbeeld naar een accu voor uw noodverlichting? Of een accu voor uw motor? Dan bent u bij Rebatt aan het juiste adres. Rebatt is namelijk gespecialiseerd in accu’s, batterijen, batterijsamenstellingen, draad & kabel, kabelbewerkingen, laders, verlichting, omvormers, UPS systemen en meer! Rebatt heeft jarenlange ervaring in het verkopen van deze producten en zijn daardoor in staat om altijd eerlijk en specialistisch advies te geven. Flexibiliteit, snelheid en kwaliteit staat bij Rebatt voorop. Wilt u meer informatie over de Van Lien noodverlichting accu? Lees dan snel verder. 

Noodverlichting accu vervangen?

Is de accu van uw noodverlichting kapot of aan vervanging toe? Dan bent u  bij Rebatt aan het juiste adres. Wilt u graag wat persoonlijk advies? De medewerkers van Rebatt staan voor u klaar om u te helpen met het vinden van de juiste accu. Rebatt heeft alle soorten configuraties. Zij leveren noodverlichtingaccu’s van de volgende merken: Lien, Etap, Blessing, Famostar, Lightronics, Hertec, Ridi en Philips. Deze zijn verkrijgbaar in 2,4V, 3,6V, 4,8V, 6V en 7,2V. Wij maken de noodverlichtingaccu’s in onze eigen werkplaats en maken daarbij gebruik van de hoogwaardige cellen van SAFT.

Geïnteresseerd?

Lijkt het u wat om producten bij Rebatt te kopen? Ga dan snel naar de website en koop een accu die jij nodig hebt. Bij bestelling via de webshop bent u verzekerd van een snelle levertijd, zodat u snel van uw nieuwe accu kunt genieten!