Nieuwe accu voor uw heftruck

Bent u op zoek naar een nieuwe accu voor uw heftruck? Stop dan met zoeken en neem eens een kijkje in de webshop van Rebatt.nl. In het assortiment van Rebatt.nl zijn vele accu’s te vinden, waaronder een accu voor heftruck. Deze heftruck accu is geschikt om diep ontladen te worden en zijn te verdelen in drie categorieën, namelijk:

  • DIN heftruck accu
  • BS heftruck accu
  • Heftruck batterij op maat

 

Heftruck accu

Er zijn niet voor niets drie verschillende soorten accu’s, dus bij het aanschaffen van een accu is het van belang dat u goed weet welke accu u nodig heeft. De DIN accu is een standaard accu voor een heftruck en bij Rebatt eigenlijk altijd op voorraad. De BS accu is een accu die bestaat uit een behuizingscontainer met daarin een veelvoud van cellen. De heftruck batterij op maat is geschikt voor de wat oudere heftrucks die niet uit de standaard accu’s bestaan. Voor de meeste merken heftrucks heeft Rebatt.nl de juiste oplossing.

 

Accu bestellen

Wilt u graag een accu kopen, maar weet u niet zeker welke accu u nodig heeft. Neem dan eens contact op met de experts van Rebatt.nl. Zij kunnen u adviseren over de accu, zodat u zeker weet dat u de juiste heeft.