Prijzen winnen met jouw gedicht

Ben jij nu al aan het dichten voor Kerst? Gewoon omdat je weet dat je weer een kerstgedicht mag schrijven en je dat leuk vindt om te doen. Dan moet je eens kijken op Gedichten.net. Op deze website vind je heel veel geschreven gedichten, die jij uiteraard niet nodig hebt, maar je kunt ook je gedichten insturen. Weten waarom je jouw gedichten in zou sturen? Lees dan snel verder.

 

Gedichten insturen

Met het insturen van gedichten maak je, ten eerste, andere mensen erg blij. Niet iedereen kan goed dichten en sommige mensen vinden het dan ook ontzettend lastig om verplicht (bijvoorbeeld met Sinterklaas en Kerst) een gedicht te moeten schrijven. Op Gedichten.net zijn veel gedichten te vinden, maar daarvoor hebben ze natuurlijk wel goede dichters nodig. Als jij het leuk vindt om te dichten kunnen andere mensen jouw gedicht zien en ook gebruiken. Maar dat is nog niet alles. Met het insturen van gedichten kun je namelijk ook mooie prijzen winnen. Wanneer jouw gedicht goed beoordeeld wordt en, binnen een bepaalde periode, in de top 3 eindigt dan maak jij kans op mooie prijzen.

 

Meedoen

Ben je overtuigd en heb jij nog wel wat goede kerstgedichten liggen die je in kan sturen? Kijk dan snel op Gedichten.net voor de voorwaarden en voor het insturen van je gedicht.