Recreatiepark de Leistert is kindvriendelijke camping in Limburg

Voor een super leuke kindvriendelijke camping in Limburg verwijzen wij u en uw gezin van harte door naar het gezellige én mooie park Recreatiepark de Leistert. Dit is een park waar u met het gehele gezin een onvergetelijke tijd tegemoet gaat. Zowel jong als oud verveelt zich hier geen moment. Als kleintje kun je namelijk terecht op diverse speelvelden die speciaal zijn ingericht zodat de ouders een toeziend oog kunnen houden. U kunt namelijk vanuit een luie stoel in de gaten houden of het spelen allemaal wel veilig gaat. Dit terwijl u ondertussen kan kletsen met de andere ouders! Zo maken niet alleen uw kinderen nieuwe vrienden en vriendinnen; u misschien ook wel!

Vele overnachtingsmogelijkheden

Op dit park heeft u diverse overnachtingsmogelijkheden. Niet alleen qua kamperen betreft. U kunt hier namelijk ook overnachten in luxe bungalows met fraai aangelegde tuinen. Daarnaast treft u hier vele faciliteiten aan op het park. Ga bijvoorbeeld lekker zwemmen in het subtropisch zwemparadijs of laat de kinderen vermaakt worden door het recreatieteam.

Een geweldige omgeving

Ook de omgeving van Recreatiepark de Leistert biedt veel leuks en divers aan. Zo kunt u lekker de natuur in, gaan winkelen, naar een dierentuin of naar een pretpark. Er is eigenlijk voor iedereen wel wat wils!