SecretariA als telefoondienst

Een professioneel en klantvriendelijke medewerker aan de telefoon is erg belangrijk. Wanneer een klant of een mogelijke klant belt naar uw onderneming kunt u elkaars lichaamstaal en houding niet bekijken. Een goede vriendelijke en behulpzame stem is dan ook een must. De telefoondienst van SecretariA helpt u graag uit de brand. Zij hebben professionele en erg vriendelijke telefonisten en telefonistes in dienst die u van harte verder helpen. Zo wordt er van elk gesprek een notitie gemaakt, u weet dan altijd wat er gezegd is en hoe een gesprek is verlopen. Wel zo handig, vindt u niet!? 

De voordelen van de telefoondienst

De telefoondienst van SecretariA brengt vele voordelen met zich mee. Allereerst krijgt u altijd een professionele en ervaren kracht aan de lijn als iemand uw firma belt. Deze medewerkers hebben vriendelijke telefoonstemmen en zorgen ervoor, middels een training, dat ze uw organisatie kennen. Wanneer u dit wenst kan deze onderneming ook afspraken voor u inplannen. Om even uit te testen of SecretariA wel iets voor u is kunt u eerst een proefperiode ingaan met de telefoondienst.

Lees meer

Meer lezen over SecretariA en haar telefoondienst? Ga dan naar hun website. U kunt uiteraard ook altijd even contact opnemen wanneer u met een vraag zit.