Training met paarden voor persoonlijke ontwikkeling

Heeft u het idee dat er verbeteringen mogelijk zijn aan uw karakter en gedrag en/of wilt u dit graag veranderen? Dan is het een goed idee om trainingen te volgen. Bijvoorbeeld als u graag meer leiderschap, weerbaarheid, assertiviteit en beinvloedingsvaardigheden zou willen. U kunt hiervoor zeer goed een training met paarden volgen. Deze kunnen u namelijk heel goed een spiegel voor houden zoals u uzelf ziet zoals anderen u zien.

Meer over de training

Als u op zoek bent naar persoonlijk ontwikkeling, dan moet u bij Unicornis zijn. Bij Unicornis kunt u namelijk workshop en trainingen volgen die ervoor zorgen dat u uw persoonlijkheid kunt ontwikkelen. Dit richt zich op bepaalde onderdelen, bijvoorbeeld de leiding kunnen nemen en beslissingen durven te maken. Dit zonder agressie en geweld te gebruiken. Dit zijn vaardigheden die niet iedereen heeft, maar wel iedereen goed kan gebruiken, vooral als u een hoge functie heeft. Door middel van paarden kunt u ontdekken hoe uw gedrag en karakter nu is en wat er anders zou moeten.

Meer weten?

Weten hoe dat precies werkt, coaching met paarden? Ga dan naar de website voor alle informatie en de contactgegevens zodat u antwoord krijgt op al uw vragen of direct een afspraak kunt maken om een workshop bij te wonen.