Trouwlocatie in Rotterdam nodig?

Gaat u trouwen? Wat ontzettend leuk, dat is pas goed nieuws! Hoe bijzonder is het wel niet dat twee mensen die voorheen vreemden van elkaar waren nu besloten hebben de rest van hun leven samen door te brengen en dit te bezegelen onder een huwelijk. Dat moet natuurlijk mooi aangepakt worden. Heeft u beiden altijd al gedroomd van een bruiloft langs het water? Mooi! Dan bent u bij Restaurant de Tuin geheel aan het juiste adres. Hier treft u een prachtige trouwlocatie in Rotterdam aan waar u van harte welkom bent om elkaar het ja-woord te geven. Lees snel verder in dit blog voor meer informatie! 

Er wordt met u meegedacht

Medewerkers van Restaurant de Tuin denken graag met u mee over uw grote dag. Sterker nog; dat vinden ze heel erg leuk om te doen. Doordat hier meerdere bruiloften gehouden zijn weten de medewerkers het reilen en het zeilen van een trouwerij. Ze hebben dus veel ervaring. Heeft u wat hulp nodig? Dan staan de medewerkers graag voor u klaar!

Prachtige locatie

Restaurant de Tuin is gevestigd in een prachtig pand op een geweldige locatie. U vindt Restaurant de Tuin namelijk in het Kralingse Bos, dit biedt uitzicht over de Kralingse Plas. Rotterdam ligt slechts op een steenworp afstand!