Vaccinaties voor Thailand

Vertrek je binnenkort voor een paar maanden naar Thailand en ben je druk bezig met alle voorbereidingen? Vaccinaties zijn een groot onderdeel van deze voorbereidingen. Zo zijn er ook speciale vaccinaties voor Thailand. Het is namelijk een land waar je snel een infectie oploopt en dit moet je proberen te voorkomen. Zo reis je een stuk fijner en natuurlijk ook een stuk gezonder. Thuisvaccinatie kan deze vaccinaties voor jou regelen en deze ook toedienen. Dit wordt verzorgd door dokters die naast hun reguliere baan ook voor Thuisvaccinatie werken. 

Dienstverlening

De dokters die werken voor Thuisvaccinatie zien dit als een extra baan waarin zij hun beroep kunnen uitoefenen en direct ook bezig zijn met het helpen van mensen. De dokters kunnen zelfs bij je thuis langskomen wanneer je geen tijd of vervoer hebt om zelf bij de praktijk te komen. Dit kan zelfs ’s avonds dus je hoeft je ook geen zorgen te maken over je werk. Voordat je de vaccinaties krijgt, is er eerst een gesprek. In dat gesprek moet duidelijk worden welke vaccinaties je al eerder hebt gehad en hoelang deze nog geldig zijn. Ook is het erg belangrijk om te kijken naar wat jou gezondheid is op dit moment en of je al eerder ziek bent geweest.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken bij Thuisvaccinatie voor één of meerdere vaccinaties voor je vakantie naar Thailand? Neem dan snel contact op, want het is belangrijk dat je er op tijd bij bent.