Voor een antwoordservice schakelt u SecretariA in.

Bent u op zoek naar een betrouwbare antwoordservice voor uw onderneming? Dan bent u bij SecretariA geheel aan het juiste adres. Of u nu een groot bedrijf hebt of ZZP’er bent: wij helpen u graag verder. Wij begrijpen dat het soms prettig is om uw telefoon door te kunnen schakelen. Uw klant krijgt altijd een betrokken medewerker aan de lijn. Dit is een stuk persoonlijker dan een voicemailbox.┬á

Hoe werkt de antwoordservice van SecretariA?

Alleereerst schakelt u de telefoon door naar een speciaal voor u gereserveerd telefoonnummer in onze centrale. Dit kan een vast of een mobiel nummer zijn, het kan uiteraard ook allebei! Onze centrale herkent de voor u binnenkomende gesprekken. De klant zal niet horen dat hij of zij doorgeschakeld wordt. Een telefoniste van SecretariA neemt het gesprek aan met uw bedrijfsnaam. Zo heeft de klant nooit door dat hij of zij niet rechtstreeks verbonden is met uw onderneming.

Alle informatie op onze website te vinden

Voor meer informatie over onze antwoordservice kunt u terecht op onze website. Hier kunt u ook meer lezen over SecretariA. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd graag verder en voorzien u van harte van de informatie die u nodig heeft.