Voor een leisteen terrastegel gaat u naar totaaltegel

Kent u de leisteen terrastegel al? Dit is een hele mooie steensoort met een levendig oppervlakte. Dat levendige oppervlakte ontstaan door de afwisselende laagjes die zichtbaar zijn in het gesteende. U kunt een leisteen terrastegel zowel binnen als buiten toepassen: allebei staat het prachtig. Bij totaaltegel treft u leisteen terrastegels uit bijvoorbeeld Brazilië en Noorwegen. Momenteel is de Leisteen Mustang Black erg populair of de Leisteen Black Berry. De kleur van deze terrastegels zijn antraciet, de gelaagdheid van het gesteente komt hierdoor mooi naar voren! Een tijdloos product die prachtig is.

Het uiterlijk van een leisteen terrastegel

Het uiterlijk van een leisteen terrastegel is robuust en stoer. Hoe ontstaat een terrastegel precies? Uit klei wordt onder grote druk een leisteen terrastegel gevormd. Je wint dit uit groeves in fijne lagen die qua structuur kunnen verschillen van zeer ruw tot heel glad. Een echt natuurproduct dus! Er wordt geen enkele bewerking op het zichtoppervlak toegepast. Vandaar dat dit product ook zo populair is. De leisteen terrastegel blijft buiten op kleur. Doordat de steen niet glad is, is het ook nog eens zeer geschikt voor een oprit.

Het bekijken

Wilt u die leisteen terrastegel even gemakkelijk via uw computer bekijken? Ga dan naar de website van totaaltegel. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.