Wilt u een trauma verwerken in Amsterdam?

Heeft u iets heel erg meegemaakt in uw leven? Bent u bijvoorbeeld getuige geweest van huiselijk geweld, slachtoffer geweest van een verkrachting of heeft u een dierbare verloren? Dat is heel erg heftig. Dat is zo heftig dat het ons de rest van ons leven kan achtervolgen in gedachtes en gevoelens. Het is van groot belang om een trauma goed te verwerken. Dit hoeft u niet alleen te doen. U bent welkom bij trauma verwerken in Amsterdam bij Empower.

Over het trauma verwerken

Het verwerken van een trauma gaat bij Empower door middel van therapie. Het is niet belangrijk wanneer u het trauma heeft opgelopen en hoe lang dit is geleden. De therapie werkt voor iedereen. Empower is een plek waar veel verschillende soorten therapie worden gegeven. Alle medewerkers zijn gediplomeerd en hebben veel kennis en ervaring. Zij zullen met u kennismaken en daarna kijken wat u nodig heeft om uw trauma goed te verwerken. Vervolgens krijgt u de hulp die u nodig heeft en zult u zich snel weer beter voelen.

Interesse?

Heeft u interesse in meer informatie of om direct een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek? Ga dan naar de website. U vindt hier contactgegevens en alle informatie over Empower.