Woning laten ontruimen

Is een dierbare van u kortgeleden overleden en staat u nu voor de zware klus om de woning te ontruimen? Dan kunt u daar misschien wel wat hulp bij gebruiken. Kuzee woningontruiming is gespecialiseerd in het ontruimen van woningen en begrijpen dat dit een emotionele lading heeft. Zij ontzorgen u van deze zware klus en gaan zeer zorgvuldig te werk tijdens het leegruimen van de woning, zodat u hier zelf geen omkijken meer naar heeft.

 

Hoe werkt het?

Bij het ontruimen van een woning is een goede inventarisatie van groot belang. Kuzee gaat samen met u om de tafel zitten en nemen de gewenste werkzaamheden met u door. Alle details worden doorgesproken, zodat Kuzee een strakke planning kan maken. Na het opstellen van alle details doen zij u een prijsopgave. Wanneer u daarmee akkoord gaat wordt er een datum afgesproken, zodat de ontruiming kan beginnen. In de meeste gevallen neemt de ontruiming één dag in beslag en wordt de woning na afloop bezemschoon en sleutelklaar afgeleverd.

 

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in de werkzaamheden van Kuzee en bent u op zoek naar woningontruiming in Dordrecht? Neemt u dan eens contact met hen op of vraag een offerte aan, zodat u een idee heeft wat de ontruiming zal gaan kosten.