Zaal huren in Zoetermeer voor evenement

Wilt u graag een zaal huren in Zoetermeer omdat u bezig bent met het organiseren van een evenement? Zoals een trouwerij, een bedrijfsfeest, een reünie, een vergadering of wat voor een evenement dan ook? Dan bent u bij evenementenlocatie t Manneke geheel aan het juiste adres. Hier wordt u van harte verder geholpen! Dit is werkelijk waar een prachtige locatie. T Manneke bevindt zich in een prachtig verbouwde boerderij gelegen in de natuur, echter ligt het toch dicht bij het bruisende stadsleven. Een perfecte plek waar u zich kan laten betoveren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees gerust verder in dit blog.

Van vergadering tot aan trouwerij

Bij t Manneke zijn er diverse zalen waar diverse groepssamenstellingen terecht kunnen. U kunt uw evenement dus zo groot of zo intiem maken als u zelf wilt. Daarnaast is dit ook een perfecte locatie voor een vergadering. Iedere zaal heeft namelijk een beamer, een scherm en Wi-Fi. Ook als trouwlocatie is dit een betoverende plek; ideaal voor foto’s.

Bespreek de mogelijkheden

Wilt u graag de mogelijkheden bespreken voor uw evenement? Ga snel naar de website van t Manneke en neem gerust contact op. U wordt van harte verder geholpen door één van de behulpzame medewerkers.