Zoekt u raamdorpels?

Wilt u graag een nette afwerking van uw buitengevel en wilt u voorkomen dat regenwater en vocht in de onderliggende gevel terecht komen? Dan zijn raamdorpels van totaaltegel geheel aan u besteedt. Het meest gekozen materiaal voor raamdorpels zijn toch wel de natuursteen raamdorpels. Bij totaaltegel worden deze raamdorpels in de eigen zagerij gemaakt, hierdoor kunnen zij maatwerk bieden. Er worden bij deze firma geen keramische raamdorpels aangeboden. Bij een natuursteen raamdorpel zijn er minimale voegen nodig. Op de website van totaaltegel is er een hele handige calculator te vinden waarmee u eenvoudig de prijs kunt berekenen of een eenvoudige complete offerte kunt aanvragen. 

Jarenlange relaties met leveranciers

Wanneer de offerte geaccordeerd wordt ontvangt u als klant een orderbevestiging. Hier staat ook de afhaal- of leverdatum op vermeldt. U bent hier altijd verzekerd van een scherpe raamdorpels prijs van A-kwaliteit producten. Deze producten kunnen scherp aangeboden worden doordat er rechtstreeks ingekocht wordt in het buitenland. Totaaltegel heeft jarenlange contacten met vaste leveranciers. Hierdoor zijn ze verzekerd van uitstekende kwaliteit. De producten worden in de zagerij netjes afgewerkt en op maat gemaakt.

Meer informatie op de website

Meer informatie over de raamdorpels vindt u op de website van totaaltegel. U vindt hier ook vele andere producten in het assortiment.